"Selfie tag"

Postad i: Vardag.


Vad är din bäst fysiska egenskap?
Mina ögon tror jag.


Om du skulle få besöka en plats var som helst i världen, vart skulle det åka?

USA och Bergen i Norge.


Vad behöver du för att må bättre när du är sjuk?
Sova och mat <3


Vilket råd skulle du ge till ungdommar här Sverige?

Inget speciellt. Dom flesta är ju redan körda så går inte att rädda den biten utav mänskligheten.

Vilket djur tror du att du var i ditt tidigare liv?

Jag tror inte på sånt.


Om du kunde resa tillbaka i tiden, vad skulle du då förändra?

Om jag kunde resa tillbaka i tiden så skulle jag ändra 2 saker.


Vad gör du för roliga grejer på helgerna?

Beror på. Nu under graviditeten så finns inte så mycket jag kan göra då kroppen inte orkar röra sig längre utan att få värkar o jag vill inte sätta igång någonting för tidigt nu så tar det bara lugnt. :)


Ni skulle inte kunna hitta mig död utan...
Telefon och snus tror jag. Dom finns alltid i närheten utav mig. Telefonen för att jag har ångest och undviker jobbiga situationer där jag får hjärtklappning så kan sitta och dra fram o tillbaka bara på displayen, onödigt men ett sätt att inte tuppa av. Snuset har jag försökt sluta med sen typ 2013, allt för många gånger men det fungerar inte så det finns här tills det går att sluta.


Om du kunde ha en superkraft, vilken skulle det då vara?
Tänkte säga osynlig för att min ångest och torgskräck inte skulle kännas av men då är det ju inte heller direkt kul att gå ut om man inte umgås med folk så finns det någonting mot psykisk ohälsa så skulle det helt klart vara det! Annars att kunna transportera mig.. Vore lite lättare o mindre tråkigt om man kunde åka till t.ex pappa, farmor eller liknande utan 15 timmar på tåg.. Och eftersom Falköping är fullt utav ganska så bläiga människor som samlas där dom inte borde samlas så vore de gött att kunna flytta på sig utan att behöva stöta på dom. :)

-----
Försöker pricka av alla tips och tags från ask nu så det kommer några lite då o då.
Sitter just nu och dricker te, funderar på att sätta igång musiken ordentligt och gå och duscha. Det enda jag ska komma ihåg är att se till att ytterdörren är låst och att gardinerna i köksfönstret hänger för. Man får hjärtattack när det står okända människor i hallen eller när dom tittar in genom köksfönstret när mamma jobbar. Sen svarar dom typ aldrig på vad dom håller på med. Jag öppnar inte dörren o pratar med dom som kikar in utan jag går fram och låser dörren så försiktigt det går och när man kommer ut från toan och märker någon random kille i hallen så blir man mest rädd när man har ångest men som tur så har ju personen bara sprungit ut eller sagt saker man inte fattat och sen gått.
Fortfarande ganska äckligt ändå?
Hatar att duscha när jag är själv hemma för det verkar ju ha nå dragningskraft till konstiga människor, Hahah! 😂😂

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer