Salladspaus bbhv

Postad i: Vardag.

Jag och mamma har tagit varsin säng här i rummet efter att ha käkat massa sallad, druckit lite kaffe och lite äpple dricka? Äpple juice? Vet inte va det är för något 😂😂

Jag har världens halsbränna sedan flera timmar tillbaka. Tror det starta imorses vid ctg undersökningen. Har fått sura uppstötningar osv hela jäkla dagen men den slutar aldrig.
Bebisen slåss för sitt liv, den gör alltid det efter att jag ätit mycket men idag blev det ju faktiskt typ bara nyttiga saker (tror jag) 😂 mina sallader ser väl inte så märkvärdiga ut eftersom jag typ är allergisk mot allt som finns men hade 2 olika ostar, en vanlig och en feta ost, räkor, kyckling, lite vanlig sallad, gurka, lite färsk broccoli och typ sådär + dressing.
Mamma hade mycket mer + krabba i sin.

Nu ligger vi iallafall och vilar magarna. Mamma är jätte trött men jag har mer huvudvärk, halsbränna och vet inte tusan va de är mer med min kropp men konstig känns den..
Får väl hoppas att de släpper men det vet man ju som sagt aldrig helt 100..

Vad har hänt annars idag? Det har varit ganska mycket undersökningar. Ena gjorde mig totalt förbannad och super äcklad men ska göra samma imorgon. Hoppas dock inte på samma sätt för då kommer jag bli vansinnig.. Utöver undersökningar så har jag gått runt lite smått, vilat i sängen, sett på tv, sett på youtube, träffat barnmorskor osv.

idag. Puls - 98, blodtryck - 108/90
Igår va de.. Puls - 110. Blodtryck 90/65. Hur kan de på riktigt skilja så Mycket? Det vet inte läkarna heller men ska ändå inte vara orolig? Wtf.

Ska göra en undersökning till ikväll som jag vet om och det är Ctg, blodtryck, puls aa allt de där. Får dock problem med smärtor osv när jag har ctg bältena. :/
Får försöka stå ut ändå!
Sen vet jag inte riktigt vad som händer, troligtvis ingenting eftersom det är relativt standard på sjukhus.. Blir väl en rispåse, ligga i fosterställning (de är lättast o sova så) och hålla påsen mot magen tills man somnar. Höll den mot magen hela natten till idag, den var iskall när jag bestämde mig för att gå upp helt. Ville väl inte gå upp för att jag var pigg utan för att försöka hålla rutinerna någorlunda med mat, sömn, promenad (inomhus) och sen hatar jag att bli väckt utav läkare som säger att dom ska göra undersökningar. Det är så sjukt drygt när man inte vaknat helt. Fyfan.

Aja ska väl ta en liten alvedon, smälta maten lite och sedan gå runt lite med mamma innan undersökningarna och sedan sova. Hoppas på att halsbrännan släpper annars ska jag kräva läkarna på extremt mycket mjölk/fil eller om dom har typ tabletter. Fan usch va ont de gör 😐

Gillar