Saknaden är stor.

Postad i: Vardag.

Ibland undrar jag varför dom fina människorna försvinner så fort. Hur kan någon tillåtas att tänka tanken på att den vill försvinna? Varför ser man inte hur dåligt någon mår bakom ett leende? Jag har så många frågor att ställa till min fina vän som försvann alldeles för tidigt. Jag saknar dig, saknar dig enormt vissa dagar.

Ibland känns det som att allt vi gjort tillsammans varit så otroligt lite men det vet jag ju att det inte varit. Vi umgicks varje dag i flera år och vi pratade nästan varje dag efter jag flyttade.. Det känns så himla konstigt nu när månaderna går och inte en enda gång har ditt namn dykt upp på min display.
Ditt namn brukar synas flera gånger i veckan..
Jag vet att vi tappade kontakt ett tag, det var mitt fel.
Vi pratade ut om allting och du förstod att jag inte kunde.

Jag har känt dig i ca 8-9 år och på dom här åren har vi både åkt cross, supit, haft gräskrig, chillat med kaffe o cigg, åkt båt, åkt rullator, dejtat, sprungit som dårar genom stan och dansat i affärer så vi blivit utkastade. Jag har så enormt många fina, roliga och hel sjuka minnen ihop med dig så det finns inte ens ord för det. Ibland var du så förbannad att det var läskigt men jag har nog bara sett dig arg 3-4 gånger under alla år..
Du är en av dom finaste vännerna man kan ha och jag saknar dig enormt. Jag är arg på mig själv för att jag inte visste hur du mådde, jag är arg på mig själv för att jag inte hindra dig.

Vart är du nu? Ser du oss alla som fortfarande tänker på dig? Finns du någonstans och ser all sorg du lämnat efter dig?
Varför gjorde du det?
Om jag bara fick svar på alla frågor, om jag bara fick veta vad som hänt.. När jag frågade dig några dagar innan ifall du mådde bra så sa du att du aldrig mått bättre.. Idag förstår jag hur fel de var. Idag förstår jag hur jäkla blind jag var..

Du är så saknad❤️
Robert, vila i frid❤️

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer