Saker jag verkligen HATAR!

Postad i: Åsikter
Som alla vet så finns det ju ALLTID saker man antingen stör sig på extremt mycket eller saker man verkligen HATAR.
Jag har faktiskt extremt mycket saker som jag HATAR med människor och jag tänkte skriva lite utav det här faktiskt! :)

1. Jag HATAR verkligen när personer snor mina inlägg och låtsas att dom själv skrivit dom.. Varför vill du vara en kopia och dessutom visa att du är en dålig människa för att bloggen ska växa? Asså alla bloggare kommer blocka dig och undvika dig så in i helvete.. PINSAMT!

2. Jag HATAR människor som inte flyttar sig när man ska t.ex gå förbi. Dom tittar bara på en och fortsätter vara i vägen.. Eh stick, äckel!

3. STALKERS. Visst hatar väl alla stalkers men samtidigt är det extremt kul att dom faktiskt sitter och luskar så mycket utav ditt liv och dessutom diskuterar det med folk i flera timmar för att dom stör sig. Det riktigt kliar i deras fingrar att ''ge tillbaka'' well bitch.. Ur crazy!

4. Brudar som söker extremt mycket uppmärksamhet genom att posta naken/halva nakna bilder bara för att söka bekräftelse hos killar. Well... du är billig!

5. Folk som tror att dom känner en och vet hela ens livshistora bara för att man hälsat tillbaka till den på stan. Wtf?

6. När folk skriver till mig att dom ska ta livet utav sig bara för att t.ex dom blivit dumpade eller för att dom bara är ''uttråkade'' och vill söka uppmärksamhet..

7. HATAR bloggare/människor som jag inte alls kommer överens med i verkligheten men så fort jag söker samarbetare eller ska ha tävlingar så ska dom alltid smöra? Bitch please.. Why?

Orkar inte skriva fler just nu men det kommer fler lite då o då.


    Gillar