Så jäkla irriterad.

Postad i: Åsikter, Vardag.

Minimys har sovit dåligt hela dagen och varit krasslig så matade henne innan 18.00 så hon kunde få sova lite för hon har skrikit det mesta hela dagen men precis när hon somnar in så börjar grannen borra klockan 18.30 rätt i min jävla vägg så allt som hängde på väggen osv flög ner i golvet och minimys blev extremt rädd och självklart blev hon så rädd att hon inte kom somna utan att hon ligger på mig..

Istället för att borra 04.00-05.00 på morgonen och mellan klockan 18.00-00.00 så tycker jag fan att man kan göra det mitt på dagen eller fan inte alls..
Minimys är fruktansvärt jävla livrädd och hon skrikit massor i flera dagar för hennes mage och när hon väl får en dag då magen är lite bättre men hon ändå är förkyld och inte kunnat sova så prejas det på med massa annat. Hade hon bara fått sova några timmar nu som hon faktiskt behöver efter den här dagen så hade jag varit jäkligt tacksam..

Jag är så himla trött på grannar så jag funderar på att flytta ut i skogen när jag prejat mitt körkort. Då ska jag fan försöka hitta ett liknande ställe som min far har men ändå inte i närheten.

Så jävla less på de jävla borrandet. Det har fan låtit i över 3 månader nästan varje dag och på helt jävla sinnessjuka tider. Fan hörseln går ju sönder på dotra o vi kan inte precis gå ut o gå så hon får sova eftersom de snöar så förbannat och jag har lagt hennes overall i tvättmaskinen för att jag visste att inget va planerat mer ikväll eller imorgon.. 😡😡

Satans less.. 😑

Gillar