Ryggattack och ultraljud

Postad i: Vardag.

Känns som jag dör i en ryggattack 😂 wtf?
Nä men helt ärligt.. Vet inte vad de är för smärta i ryggen men "de hör till graviditeten." Är ju allt man får höra bara för att magen är som den är..
Känns lite som någon skjutit baseballar längs hela ryggraden. Ja jag vet att det gör ont och jag vet att dom är stenhårda för jag blev skjuten i huvudet med det när jag var mindre, världens sexigaste blåmärke fick jag ifall ni ville veta. Informationen är riktigt intressant och viktig, anteckna gärna!

Har precis lagt mig i sängen och helt ärligt så vet jag inte ens vad jag gör vaken nu eftersom jag måste upp typ 06.00 för att vara på specialist mödravården innan klockan 08.00 imorgon..
Jag vet inte ens hur jag ska komma dit ännu.. Får inte åka buss för då måste man gå typ 2-3 km runt sjukhuset för att komma till rätt sida och jag får helt enkelt inte gå för mycket fortfarande.. Blir väl att ringa o beställa taxi på morgonen. Fett Nice? Nä inte ett dugg men men..

Vad jag ska göra där vet jag faktiskt inte riktigt.
Jag ska väl göra Ultraljud igen, hoppas på att det är ett vanligt ultraljud uppe på magen och inte ett så kallat VUL, vaginalt ultraljud. Det är obehagligt, gör ont och jag HATAR det.. Så äckligt men vi ser väl helt enkelt.. Ska även träffa en kill doktor och han vet jag inte vad jag ska göra hos. Hmm..
Ska han ta blodprover på mig så kommer jag garanterat gråta i ett hörn. På riktigt alltså.. Haha! XD
Ska iallafall kika ultraljudet för o se om tappen minskat mer sen jag kollade sist för typ 1-2 veckor sedan. Seriöst jag minns inte ens när ja va inne? XD (gravidminne)

Hur som helst så måste jag sova så jag kommer upp och så jag hinner duscha, äta och allt sånt där innan jag ska åka. Måste ju även slåss med lillebror så han vaknar och går till skolan. Och NEJ jag ska inte slå honom. Märkt att vissa människor är helt bakom flötet så måste väl förtydliga det en aning. :)

Godnatt! :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Ereeka,
Lycka till, och hoppas att ryggvärken blir bättre ☺

Skulle du vilja hjälpa mig med en sak?
I januari har jag varit med i tävlingen Fitnessfighten, och nu är jag i final!
Priset är en träningsresa för två, plus pengar, allt till ett värde av 50000 kr!
Vill du hjälpa mig genom att klicka på den här länken och rösta på mig? 😄
http://woobox.com/888anw
Kram 💟
ereeka.se