Rubriker suger.

Postad i: Vardag.

Jag tyckte jag hade det ganska jobbigt med illamående och en sparkande unge 24/7 men jag tror jag tar tillbaka det nu efter några veckor utan sömn och ryggen börjar ge upp och när mamma säger "tror du har foglossning på g och då gråter du oavsett om du står, sitter, ligger eller går."
När dom orden kommer från min mamma så börjar jag nog genast att ångra alla fel och misstag jag gjort i hela mitt liv..
Haha orkar inte..

Min mage är "trång" åt ungen då den vägrar växa som alla andras så när ungen rör sig så känns de ut på flera ställen i magen och även ut vid ryggraden.
Alla som säger "åh vilken tur du har som inte växer om magen!" Visst det har jag säkerligen, kanske mår ni dåligt som går upp emot en 30 kg men jag.. Jag vill ha en 15-20 kg på min mage bara så ungen får en lyxvilla för det här gör bara ONT oavsett om den sparkar eller vrider sig.
Den träffar varje nerv och ibland blir jag akut illamående eller akut kissenödig beroende på om den träffar helt galet..

Dom flesta brukar säga i vecka 35 kanske att dom vill gå klart dom få sista veckorna för att dom börjar tröttna men hej... Jag har tröttnat, vill bara ha ut den lilla men ändå så längtar jag inte till dagen då den ska komma. Vill inte föda och vill inte göra min första operation. Ut måste den ju men hur tänkte vi här? Ja inte tusan tänkte jag nå mycket iaf..
Som tur är så har ju jag några månader kvar tills den dagen vilket jag känner både är positivt men negativt..
Med tanke på hur lite plats barnet har i magen så har han/hon väl redan slagit ett par dubbelknutar både på benen och armarna.. Haha stackarn kommer tro att han har både dubbel säng och lyxvilla när den får komma ut.

Imorgon kommer bli en sådär sjukt seg dag eftersom jag inte kan ta min järntablett för halsen är jätte svullen och jag vill inte riskera att skiten fastnar i halsen då det är farligt att bara ha den i munnen lite för länge innan man sväljer. (Man får stora sår och annat i hela munnen.)
Nä sluta klaga och kanske gilla läget en stund och hoppas på att få sova? Ska då inte sova längre än 11 imorgon oavsett dålig sömn eller dåligt med järn!
Negativa Mikkiz får lägga sig i lådan tills imorgon iaf..

Godnatt!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer