Rabatt på böcker.

I samarbete med en författare som heter Christina Johansson så har jag fått äran att både visa er dessa böcker men också ge er en rabattkod.

Hon har skrivit 3 böcker och har fler påväg.
De handlar om olika saker kring kaniner. Jag vill ju inte avslöja för mycket utav böckerna men första boken innehåller lite fakta rutor. Det är en berättelse om en familj och deras kaniner.
Bok nummer 2 handlar om att de tränar kaninerna på olika sätt och att de får besök av veterinär.

Förutom att människor i alla åldrar läser hennes böcker som är pedagogiska, intressanta och riktigt mysiga så används även en utav hennes böcker till och med utav veterinärer och uppfödare för att sprida kunskap. De första böckerna finns även på tyska och finska, dock gäller rabattkoden på de svenska böckerna!

Jag tänkte ge er en rabattkod som ger er ett paketpris på de 2 första böckerna.
Bokbeställning sker direkt mellan dig och författaren på mail Cha.j@telia.com. I mailet skriver ni t.ex ”beställning av bokpaket. Rabattkod Mikkizlilja” att ni nämner mitt namn gör att hon kan se rabatten!

Detta går även att göra till skolor, jobb, privat eller vad som helst. Rabatten fungerar. Böcker är ofta dyra och därför är de SÅ SKÖNT att få lite rabatt på någonting som är så bra för hjärnan, att läsa. Nu är hennes böcker ganska billiga om man jämför med andra och de är ju bra!

Perfekta böcker att läsa tillsammans med barnen, själv för mer kunskap och förståelse eller ge till någon som kanske ska få/skaffa kaniner.

Vill ni läsa mer om böckerna? Det kan ni göra här - HÄR ÄR BÖCKERNA!
Hennes mail står även på hemsidan så kom bara ihåg de viktiga i mailet - ”rabattkod Mikkizlilja” ifall ni vill ha dom billigare.

Jag tycker personligen att dessa böcker är så viktiga och bra att ha eftersom den innehåller kunskap men också spänning då man inte vet vad som ska hända här näst. De är kul, intressant OCH ger kunskap.
Tänkte att jag och mina barn tillsammans ska läsa dessa på kvällarna eller regniga dagar. Dottern vill ha kaniner men förstår inte ännu vilket ansvar detta är. Perfekt bok för att lära oss tillsammans och dessutom ha en mysig stund!

Jag kommer att uppdatera om denna rabatt och om dessa böcker då och då hela juni så in och kika med jämna mellanrum så ska ni få se på mycket spännande.

Ni kan nu köpa bokpaketet för 284kr. Då är frakten inräknad. Hur bra? Suveränt!

Gillar