Psykologiplugg

Postad i: Vardag.

Åh så sitter man här 23.15 en onsdag och pluggar psykologi i hopp om att hjärnan ska ta till sig den trevliga informationen. Jag älskar verkligen psykologi, faktiskt. Dock gillar jag inte dehär med prov osv eftersom pressen läggs på en. Utöver de är det sjukt intressant!

Jag väntar på att lite bloggjobb ska dyka upp så att jag sedan kan börja arbeta lite. Jag har någonting riktigt Nice på g och jag tror att ni kommer tycka om det. Det lär ta lite tid, lite arbete och lite energi men det blir bra i slutändan! Jag hoppas ni väntar med spänning!

Annars så har vi idag slagit in massa julklappar och en present till mamma som fyller år nu i december. Vi har faktiskt inte gjort mycket mer idag. En riktigt slö dag för natten var så trög med sömn men grabben min bjöd på en väldigt god wokgryta med fläskfilé. Super gott!

Imorgon blir bara en lugn dag förutom att vi runt 13.00 tiden ska fara till doktorn med Benjamin. Han ska få kika upp sin mage för 100de gången ungefär. Han har fortfarande besvär med den och de känns inte rätt för mig. Jag känner att någonting är fel, något galet liksom.
Jag vill vara försäkrad om att min fina son mår bra och inte har några sjukdomar eller ”fel” på kroppen.

Nä nu ska vi äta lite och sen krypa ner i sängen. Hoppas ni får sova skönt inatt. <3


Bjuder på en bild på min fina dotter som gärna vill ha ett syskon till men inte riktigt förstår att mamma fått barn för 3 månader sedan och behöver vila kroppen. Dessutom har jag inte hunnit träna upp kroppen någonting sedan lillebror kom. Jag är sjukligt otränad och ha mängder av problem i kroppen, typ med ryggen osv. Haha!

Gillar