Polisen, föräldraträffar o annat bös

Postad i: Vardag.

Idag har jag varit hos läkaren och även på polisstationen. Fick prata med en väldigt trevlig polis som bjöd på kaffe som dom brukar göra. Vi pratade ungefär en timme och jag fick tid för att komma och prata några gånger till. Ska få ett slut på helvetet nu så det känns faktiskt riktigt bra att sitta här igen fast utav annan orsak. Dom klassa det verkligen inte bra men det kommer bli toppen nu! :)

Hos läkaren fick jag kolla blodtryck och massa annat. Berättade även att jag haft ont nere i vaginan och runt rumpan typ och då tryckte läkaren in sina händer ganska djupt i magen, de gjorde faktiskt lite ont men snabbt över och det visade sig att barnet har fixerat sig. Den ligger alltså rätt för att komma ut! :)

När jag kom hem så bestämde jag mig för att äta lite och läste igenom programpapper om föräldraträffar osv men vet inte alls om jag kommer gå på det för jag har hört att dom ofta är riktigt onödiga och inte alls hjälpt så många.
Jag har ju liksom all hjälp via mamma och personer runt barnet om de skulle behövas. Mamma har ju t.ex ett flertal gånger fått sitta och berätta för barnmorskan om vissa saker i graviditeten och hon fick berätta för ena läkaren om foglossning osv för att hon inte ens visste hur bältet skulle sitta? Det är SJUKT konstigt! ^^

Nu ska jag faktiskt ta en dusch och lugna magen för av någon konstig anledning så får jag typ mensvärk, riktigt ont o lite spänningar. Skriver senare :)

Gillar