Polisanmält.

Postad i: Vardag.

Jag har precis gjort polisanmälan, anmälan till facebook m.m då någon tagit sig in på min gamla Facebook och skriver illa om mina barn, min sambo och mig. Lögner. Saker som inte stämmer över huvudtaget men jag förvarnar då den tydligen är otrevlig mot andra med.

Nu är jag avstängd från fb under utredning. Fantastiskt.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Till er.

Postad i: Deep shit, Vardag.

Har märkt att dom flesta i min omgivning är "dåliga." Antingen klagar dom på mig eller så hör dom inte av sig så valet är ert.

Hör ni inte av er eller bara klagar utan att säga vad fan det är med er så vill jag att ni raderar er själva ur mitt liv!

Jag har absolut inte tid med negativa människor eller människor som bara vill att JAG ska höra av mig.

Jag är 17 år och har förhoppningsvis hela livet framför mig att hitta så mycket bättre personer att ha omkring mig!

Detta inlägg är väl mest för att visa er att ni inte kan trampa på mig mer. Telefonen kommer läggas undan nu, ska försöka ta med mig hunden på en skogs promenad! :)

Gillar

Kommentarer

Tankarna spårar.

Postad i: Deep shit, Vardag.

Godmorgon osv.
Har precis pratat i telefon med Ann och vi talade om massa skojsigt. Frågade mycket om jobb osv. :)

Mina tankar håller på o spårar lite grann. Jag drömde något jävligt konstigt inatt och det kunde jag göra utav tabletterna jag käkar för sömnen. Fett konstigt seriöst.. Haha!

Iaf så tabletterna får mig även att tänka på saker som varit bra men som jag valt bort men när jag valt bort dom så har jag mått sämre. Jag får typ lite små ångest.

Liksom mitt liv kunde blivit sjukt bra men jag valde sämre? Jag har förlorat jävligt fina människor utav mina senaste val i livet... Varför ska jag vara så lätt påverkad utav folk som betytt mycket men som är skit? När jag blir bra så ska jag solla ut människor. Ska börja om på nytt och försöka få upp kontakten med alla gamla vänner igen.

Skrev med min gamla bästa kill kompis igår, jävlar va minnen som kom upp. Underbart ❤️❤️

Gillar

Kommentarer