Pissigt surt.

Postad i: Patetiskt!

Hade skrivit ett jätte långt inlägg här på Nouw MEN det kom saker i vägen så fick lägga ner chatten för att ringa massa samtal.. (kan ta det i ett inlägg imorgon)

Iallafall vi testar väl att skriva om helt enkelt..
Inlägget handlar om min vän, en som blivit stalkad och "nertryckt" sedan 2013 utav samma person. Den använder sig utav helt fucked up teknik för det där. Ena dagen stalkar hon bilder och allt vad min polare gör och kan sitta och skriva ut på sina "hiss o diss" typ pikar osv mot henne medan hon andra dagen sitter och försöker kontakta henne och gullar?

Min första tanke jag får upp är faktiskt att du är lite små kär ändå. Jag vet hur jag själv är när jag gillar någon, kan läsa allt, kolla bilder till ögonen fan hakar upp sig och så fort den skriver så är jag inne efter 2 sek och svarar den (förutom om jag sover.) Därför får jag tanken lite om att du är crazy, i know i am.. 😏😅
Men det roliga är att Anna faktiskt har en man, Robin. Dom är gifta och lyckliga tillsammans. Hon är alltså hetero vilket betyder att hon tänder på killar och inte tjejer så du har förlorat en hel del där.

Sen vill du vara "vän" med henne men försöker trycka ner henne? Vem gör så? Hon har vänner, hon väljer dom väl. Hon vet vad hon prioriterar och det är dom som är värd hennes vänskap.. Hur kan du tro att du vinner någonting på att trycka ner någons självkänsla? Hon tar visserligen inte åt sig men JAG blir FÖRBANNAD när jag ser folk hålla på sådär. Vad tjänar du på det?


Gillar