Påskförberedande!

Sitter just nu i sonens lilla rum där han rivit ut exakt allt han kan hitta. Allt från klossar, bilar till apparater som skriker högt.
Idag har vi nått den efterlängtade långfredagen. För mig är det egentligen skitsamma men för barnen är det ”dagen innan påskharen kommer!” Så vi försöker ju såklart att lösa det så bra som möjligt imorgon. Jag har köpt ”äggjaktspilar” (vet inte vad de heter) som jag ska fästa i lägenheten. Sedan har jag köpt 8 ägg till tösen. 7 stycken små ägg där de kommer ligga någonting + en ledtråd till största ägget. Benjamin har ett litet ägg som vi hjälps åt att hitta.
Jag har till och med köpt ett ägg till sambon, de vet han inte om han inte läser min blogg nu men jag skulle vara väldigt säker på att han inte läser den, inte överhuvudtaget haha!

Jag ska strax natta Benjamin lite för lunch-vilan och sen ska vi gå ut och leka tänker jag. Jag tror att det kommer bli jättebra faktiskt. Solen verkar skina och tösen är riktigt sugen på hopprep idag! dessutom ska vi måla massa ägg strax!

Gillar