Partybåten

Jag har haft en fullspäckad dag på ”partybåten” som jag kallar den, egentligen en restaurang men man kan dricka där också. Sjöbris är såklart de vanliga namnet på den.
Jag och min kollega som i detta fallet även råkar vara min mor som ni kanske ser var faktiskt inte där för att varken äta eller dricka. Istället tog vi och gjorde en beställning på fönsterputsning. Dom hade införskaffat massa nya fönster också vilket ledde till en hel del jobb och vi är inte klara. Båten tar alltid lite tid om de ska bli bra, speciellt om de är en del nya fönster men vår chef kom förbi under dagen med bra saker. Stegar, nya handdukar o lite sådär som vi behövde mer utav vilket var så himla snällt och bra. Imorgon ska det fortsättas på sjöbris!

Vi tog en lunch på donken, tänkte egentligen bara köpa en macka men sen så slutade det med att det var folk ÖVERALLT och de vill man ju undvika nu i dessa tider så donken gick bra, de var inprincip ingen där haha!

Kvällen avslutas med huvudvärk. Jag tror att jag är för dålig på att dricka vatten helt ärligt så ska försöka komma ihåg att ta med de imorgon!

Gillar