Paket, inskolning och inlämning

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Idag har vi redan hunnit ha inskolning för Benjamin, andra dagen på förskolan och jag har hämtat ut 2 paket ifrån poststället. Ett paket var ifrån panduro eftersom jag köpte massa färg men även lite garn till mamma. Andra paket kom ifrån toplady. Tänkte faktiskt jag skulle fota med kläderna lite senare men just nu måste jag göra lite inlämningar till skolan så att jag hamnar i fas och blir klar med den kursen och blir redo inför provet som kommer! Ett steg närmare den färdiga utbildningen!

Jag håller också på att övningsköra med leo, min pojkväns storebror. Han är verkligen grym bakom ratten och han är verkligen lugn när man kör med honom. Han är väldigt pedagogisk och lär ut på ett bra sätt både vad som händer om man gör på vissa sätt, vilka skyltar som är här o var, hur man lättast lär känna vissa grejer i bilen.
Vi kör ju med våran bil. En Toyota avensis ifrån 2017 så de är som ett rymdskepp för mig som älskar och är van med gamla bilar. De är knappar överallt verkligen😅
Jag tror att jag gör framsteg. Vet inte om de är snabba eller sega framsteg men bilen rullar, leo verkar inte orolig och det känns bra!

Nu är det dags för en inlämning i socialt arbete. Bilder på kläder ifrån toplady kommer visas senare!

#toplady

Gillar