Ok 5årsdag

Postad i: Vardag.

Tack för era fina kommentarer om tårtan jag bakade. Det värmer! <3

Dagen har varit stressig. Jag gick upp 05.30 och for på jobbet 06.30 till 12.00. Sedan kom jag hem och bakade tårta, städade och donade inför kalas. Jag var riktigt stressad helt ärligt då de var mycket att hinna och tiden var knapp. Dock var tårtan uppskattad ändå vilket var skönt eftersom jag trampade i ett revir jag vanligtvis inte är i. Dottern fick mycket paket.
Utav oss fick hon - Sparkcykel, göra egna ljus kit, måla hästar kit, Anna docka från frost, göra eget pussel, pysselväska från frost och lite annat.

Utav mormor fick hon en docka hon länge önskat sig, utav Leo fick hon en pusselbok med klistermärken som är roligast i världen, utav Ida fick hon play doh lera vilket också äger. Ullis, Adam och Patrik gav henne en princessfilt, underställ eller va de heter och skridskor. Hon har länge velat åka skridskor så det ska vi göra nu!

Jag är tok trött faktiskt efter denna dag så jag ska faktiskt lägga mig i sängen nu. Jag ska jobba imorgon men vet inte ens vilka tider just nu haha. Hoppas på kort dag så att jag kan vila lite.

Gillar