Obehaglig dröm.

Tror ni att människor kan tyda drömmar? Eller tror ni att ni själva kan tyda drömmar?

Jag drömde någonting jätte konstigt inatt. Jag drömde om andar eller spöken, vad man nu vill kalla detta. Jag skulle nog snarare säga att de var poltergeist men jag kommer nog att kalla dom gestalter i detta inlägg trots att dom var lika verkliga som du och jag!
Dom påminde lite om de ghost som finns i ”the shining” om ni sett den filmen.

Hur som helst så minns jag inte allting. Jag minns bara en kort trudelutt egentligen.

Vi bodde i ett rött hus ute på landet, jag och mina två barn. Jag har en misstanke om att min pojkvän också fanns där men inget jag minns, bara vad som känns haha!
Hur som helst så var jag nere i källaren. Där nere får en gestalt ett utbrott varpå den springer runt i en ring innan den slutligen jagar mig upp för trappan. Jag stänger dörren och springer in till min dotter. Dottern sitter i en typ balja med vatten, skum, spik, blod o nå annat. Hon var uppskuren över magen. Jag lyckas få ut alla och vi sitter i bilen. Påväg därifrån ser vi säkert 10 stycken gestalter som står i fönstren och kikar på oss.

Där vaknar jag. Tänkte ba vafan hände egentligen? Vad var detta för konstig dröm? Jag drömde om andar igår natt också men den drömmen minns jag inte förutom att de va nå med spöken. Jätte märkligt.

En väldigt konstig och märkligdröm må jag lova!

Gillar