Nytt i livet, tävling.

Postad i: Vardag.

Men hej hörni!
Jag sitter just nu och kikar igenom lite mail och så vidare och inser hur utspridda en del läsare är. Några i USA, några i Finland, några i Norge m.m. Majoriteten är ju ifrån Sverige vilket inte är så konstigt men jag tycker verkligen att det är super kul att det blivit så många ändå! :)

Jag har inte orkat skriva så mycket då jag är sjuk, börjar bli bättre och tösen är väl lite snorig men helt okej.

Det har ju hänt lite de senaste och jag är väldigt taggad på livet helt enkelt så jag tänkte.. varför inte tala om lite smått och gott för er? :)

Léah har ju börjat dagis vilket jag pratat lite smått om och hon stortrivs. Det är väl lite krångel vid nattning på dagis men det går över förväntan! :)
Jag börjar snart plugga för att komma vidare till en utbildning men det kommer jag berätta lite mer om senare. Ni får följa med liksom! :3
Jag har också börjat träffa någon men det är så himla nytt så jag vet inte ens ifall det blir något eller ifall det ens är något. Ni vet.. så nytt! ^^
Han verkar jätte snäll dock. Familjen var väl lite orolig när dom fick höra men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag är dömd till livslång otur typ. HAHA.. nä men skämt o sido. Det verka bra just nu och oavsett om det blir något eller inte så är han snäll och jag skulle klara stå ut med honom som bara polare också.

Hur son helst. Jag ska kika igenom lite vad som händer på mina sidor. Har en tävling på instagram - mikkizliljaa som pågår till 3/9-17 så passa på! :)
Annars så ska jag krypa ner i sängen o sova. Ska bli väldigt skönt! Måste upp tidigt för att ringa några samtal så vi hörs när vi vaknat! :)

Gillar