Nyårstankar/ nyårslöften

Postad i: Vardag.

Nyår har äntligen klickat in och här sitter vi, tillsammans med varandra efter ett helt galet år. Vad tycker ni har varit det jobbigaste med 2020? Helt ärligt måste jag säga att det varit så sjukt jobbigt för mig att inte kunna åka till min släkt, min familj när jag vill. Dessutom att behöva känna sig orolig när man går in i affärer, när folk trängs eller bara rädslan när barnen blivit sjuka. Jag har varit så otroligt orolig över att mina barn ska bli så sjuka.. Ett riktigt panik-år! Det har INTE hjälpt min panikångest kan jag lova er! Verkligen inte!

Jag ser fram emot ett nytt år med nya möjligheter. Jag tänker inte säga att jag har nyårslöften utan mer nyårstankar jag hoppas kommer hålla! Efter detta året har jag tänkt mig följande..

Nyårstankar att förverkliga :

- Träna, inte så som många tror men jag behöver mer rehabträna. Behöver träna upp min styrka i kroppen och träna för att få bättre kondis just för mina lungors skull.

- Bli en roligare mamma. Detta kan låta både fel och rätt kanske men efter detta året med undvikande utav lekland, undvikande av människor, undvikande av badhus med mera känner jag att NEJ MINA BARN ÄR BARN. Dom vill på riktigt ha kul och Corona har tagit så mycket ifrån dom för att jag är riskgrupp. Jag vill motivera mina barn till att bli bra människor, tösen som förstår mest har varit helt otroligt duktig och noga i denna pandemi. Bättre än många vuxna fast att hon är 4 år. Hon förtjänar nu att få komma tillbaka till de vanliga och de ska vi! Försiktigt såklart för allas trygghet.

- Jobba på min psykiska ohälsa. Jag har i många år lidit av panikångest, depression, äckliga flashbacks, torgskräck och jag vet inte vad jag tampats med för att andra människor valt att göra mig illa på olika vis. Jag tänker att 2021 blir året jag kommer jobba mest på mig själv. Psykologer, träning, ja men allt. Jag tänker inte längre vara en fånge i min fiendes håla.

- körkort. Nog fan måste tiderna finnas till de förbenade kortet nu!

-gå upp i vikt. Denna har jag kämpat med varje dag, i alla år men nu känner jag att LETS DO IT. Jag ska, jag kan o jag vill!


Det var nog faktiskt det enda som jag har funderat på och de enda som jag känner att detta MÅSTE jag bara fixa. Det är vad jag tänker göra, vad jag kommer göra och vad jag vill göra. För min och mina barnsskull.

Vad har ni för nyårslöften? Eller tankar kring löften? För mig känns de som om man lovar de i form utav löften händer INGENTING. Haha..

Gillar