Nya ord

Postad i: Deep shit, Vardag., Mammas älskling

Hej på er!

Igår orkade jag inte skriva så mycket efter cellgifterna. Blev som en klump här hemma. Jätte konstigt verkligen! Jag fick sprängande huvudvärk, akut illamående, var så jäkla trött och hade såååå ont. Jag kunde knappt gå alltså.. ruggit skick men som tur var så kom det efter Léah hade somnat för natten så jag gick o la mig med kalla handdukar på huvudet och somnade sedan breve henne. Hon väckte mig vid 08.00, då tog jag en illamående tablett samtidigt som vi åt frukost. Då mådde vi bra igen! :)

Idag har vi varit o handlat, städat och kollat på bilder. Visar lite bilder för Léah på hennes släkt. Typ mina syskon, min pappa, min mamma, min mammas kille, Léahs pappa, hennes farmor, hennes faster, hennes kusiner o lite sådär och vi övar på att säga pappa, farmor, faster, kusiner osv så hon ska lära sig. Hon är faktiskt väldigt duktig även om det fortfarande är väldigt svårt för henne! :)

Nu ska jsg faktiskt bädda ner mig och sova breve älsklingen. Jag vill sova tidigt idag för att få sova ut. Nya bloggar är planerade. Ska se om jag får tillfälle till att spela in dom så snart som möjligt! :)

Gillar