Nya bloggen + annan info.

Postad i: Vardag.

Ja men nu är andra bloggen öppen och det är dags att säga hejdå till nouw efter alla idiotiska inlägg, hot och allt som varit via denna bloggen.
Känns faktiskt jäkligt trist att behöva ge upp den här bloggen som jag haft i så jäkla många år men what to do?
Människor är tyvärr piss, alla företag jag jobbar med vet om vad som hänt och dom följer med mig till andra bloggen så det känns bra!
Statistiken har redan ökat på den sidan ganska så mycket även om den bara varit uppe i några timmar. Thank you❤️
Är dock inte nöjd med design eller någonting på bloggen men ni får helt enkelt vara med ifrån dag 1.

Förlorade alla mina bilder, minnen osv med mina brorsbarn och vänner men det är tur att det inte raderas ur huvudet på en bara för att människor är så sjukt jobbiga och störande!
På måndag sitter jag nere hos polisen igen för då berättar dom allting dom hittat + ska på förhör om en annan sak. Snällt utav dom att faktiskt ta det på samma dag för att underlätta❤️

Dom som jobbar här på nouw har fått höra både de ena och det andra men dom har också fått information om vad det är som hänt och det ska väl diskuteras lite mer antar jag.
Dom vet även att jag kommer lämna deras bloggportal så det kommer absolut inte som en chock för dom heller direkt.

Men efter "mina" fina is-terrorister som jag stöttar, nästa offer, naken bilder och mina hot mot nouw, Ann och även mitt ex så känner jag att de fan får räcka.
Det personen inte tänkte på när den skrev i mina privat meddelanden är att den skrev till ALLA personer jag hade skrivit med om saker förutom EN människa. Visst är det märkligt? Den kunde gå från början utav alla chattar, till den sista men mitt i alla så lämnar den EN person.
Där började allting komma på plats faktiskt så det blir spännande att se vart det leder. ☺️☺️🖕🏻

Så mina följare, mina vänner, allihopa.
Följ med mig till den nya portalen så startar vi om på nytt tillsammans! 👏🏻❤️

http://www.mikkizlilja.wordpress.com

Ha lite överseende med att jag inte hunnit fixa till den ännu, jag håller på för fullt för att få igång allting som det ska. Hoppas bara vi allihopa trivs lika bra på den sidan.. Jag vet faktiskt inte alls vad jag tycker! 😏❤️
Love u🌹🌹

Gillar