Ny vecka + info

Postad i: Vardag.

Nämen tjabba, tjena, hallå!
Har idag hunnit äta frukost 2 gånger, duscha och må väldigt konstigt. Vet inte riktigt hur eller varför men halsen krånglar, ryggen känns lite, magen bränner och de känns som synen/huvudet inte alls riktigt hänger med. Ska lägga mig ner och vila en stund, hoppas på att de blir bättre då jag inte ens vet vad det är med mig men hela graviditeten är som ett mysterium ibland.

Idag har jag gått in i vecka 24. Kan lägga in lite från min kalender grej så ser ni själva lite va de står och hur det ser ut. :)
Det har slagit mig att tiden går fortare o fortare nu och jag börjar bli lite för extremt förlossningsrädd så jag måste bearbeta detta på mindre än 20 veckor. Hur? Haft spruträdsla i hela mitt liv och jag har fortfarande panik över att jag ska ta blodprover om ca 2 veckor.. Hur ska vi lösa allt? Ungen måste ju ut på något sätt men ja.. Det vore ju bra om man inte är så himla rädd, haha...

Min bebis är dock större än vad det står att den borde vara, iaf enligt spec MVC så ta storlek o vikt med en nypa salt. :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer