Ny vecka + förlossningen.

Postad i: Vardag.

Idag välkomnar jag en helt ny vecka. Vecka 29 är här och jag har alltså 11 veckor exakt kvar till beräknad förlossning. Det säger inte många någonting och absolut inte mig heller förutom att tiden går fort som tusan och att det inte är långt kvar! ^^

Jag och mamma tog taxin till förlossningen imorses och det gick super bra därinne. Läkaren var verkligen super trevlig och lyssnade verkligen på mig om vad jag var bekymrad över och hon tittade på mina ådror och sa att ja hade jätte bra och fina ådror vilket jag verkligen INTE gillade eftersom jag vet att dom sätter slangar i armarna osv..

Hon bokade in ett nytt möte i början utav januari så jag ska få träffa henne och prata massa mer om vilka alternativ det finns för att föda och massa annat mindre skoj och annat roligt. Jag får hjälpen jag vill ha och det är jag faktiskt glad över! :)

Nästa gång ska vi även boka in en tid som jag ska få spendera inne på förlossningen för att se salar, bedövning, testa lustgas och sen massa annat jag inte minns riktigt. Man fick sitta i duschen och även bada under sina värkar vilket jag absolut inte trodde att man fick men det var ju positivt. Duscha brukar ju faktiskt hjälpa SJUKT mycket vid vanlig mensvärk eftersom värmen är så satans skön så det låter bra tycker jag! :)

Men för övrigt.. Hur mår ni? :)
Jag själv mår bra! Är ganska trött men det är väl ganska vanligt. Dricker min jäkla blutsaft för att höja järnet. Ska egentligen äta järntabletter med kan ju inte svälja skiten så ska köpa ett par nya som man får dela på och hoppas på att de hjälper :)

Gillar