Nouw krånglar + sjukmöte

Postad i: Vardag.

Vet inte om det bara är jag eller om någon annan råkat ut för detta än.. Nu i veckan skulle visserligen någon som jobbar med nouw kolla upp problemet men eftersom det strulat i så många veckor nu så börjar jag bli lite irriterad faktiskt. Är lättretlig nu under preggo tiden med vissa saker!

Nu har jag tagit mina tabletter och tagit en dusch så ska strax springa iväg till till en sjukgymnastik läkare eller vad det heter för att kolla foglossning och få ett bälte.
Hört att dom måste rycka i mina fogar o allting vilket jag har ganska ont i men så länge bältet hjälper efteråt så får jag väl hålla ut. Det är trots allt 15 veckor eller lite mindre kvar utav graviditeten om jag räknat helt rätt och det ska jag väl överleva. Väntar dock på att en utav specialist läkarna på förlossningen ska höra av sig men eftersom det gått typ 5 veckor sen jag bad om det så känns de som att det aldrig kommer hända men, men. Ett senare problem eller vad man brukar säga. :)

Nu måste jag torka håret snabbt för att springa ut i snön och iväg till mötet. Får så jäkla ont när jag går så det känns lite dåligt att behöva göra det men annars får jag ju ingen hjälp så att säga, haha! :P

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer