Ni suger helt ärligt.

Postad i: Vardag., Deep shit

Jag är egentligen van men för att klaga en extra gång på någonting som är sjukt konstigt och irriterande så..
Detta är ett inlägg som går ut till 98% utav mina vänner.. Tråkigt nog för enligt mig så har jag valt mina vänner väldigt bra, de finns en anledning till att don cirkulerar vid mig..

Minns du vad vi brukade göra? - Absolut men nej tack.

Minns du hur bra vänner vi var? - Vem bryr sig?

Minns du alla roliga saker vi kunde göra? - Absolut men ni bryr er inte.

Minns du dagen jag försvann? - Nej troligtvis inte för det var ni som gjorde så att jag försvann.

I alla år har jag blivit osynlig så fort jag gått in i en relation eller dagen jag fick barn. Egentligen är det bara bullshit att ni hör av er så fort en relation tagit slut. Jag vet att en del utav mina vänner (konstigt nog) har eller haft intresse för mig men om man kallar sig bästa vän och säger att man alltid finns där och vill ses osv så kan ju ett HEJ HUR ÄR LÄGET? Dumpa ur munnen ganska lätt. Fattar inte riktigt varför de blivit som det blivit...

Jag är inte immun emot att vara mig själv, immun emot att ha kul eller enkelt och simpelt vara trevlig.. Mina vänner är viktiga för mig men jag har lärt mig nu efter några år hur mina vänner fungerar och skulle inte lämna min grabb för några som beter sig sådär. Jag vet vart min grabb står, jag vet vad jag vill göra med mitt liv och så länge personen gör mig glad så bör ingen fucka ur.

Jag kan ärligt säga att Ida w, Ann, Rasmus, Olivia och kanske någon mer, är dom enda som inte sticker för att jag har pojkvän eller för att jag har barn. Personer jag inte ens dagligen umgås med. Dessutom så skriver äckliga människor skit om några utav dessa personer, liksom vad vill ni?
Ni kränker folk för att ni själv är dum i huvudet och inte förstår bättre. För att ni är psykotiska och inte fått en bra uppväxt. Tyvärr men de slår tillbaka på er så fort ni är dum.

Hur som helst är jag extremt tacksam för hur fina vissa är och mina närmsta vänner? Ni är verkligen inte så bra som jag konstant försöker intala mig. Gånger ni hör av er så vill ni låna pengar, låna spel eller är enbart nyfikna över saker ni hade fått veta ifall vi var så bra vänner som jag egentligen vill intala mig.

Vet inte riktigt men jag är färdig med allt sånt nu och kommer sluta höra av mig till folk som inte hör av sig. Det ska vara från båda sidor, inte bara ifrån en. Jag är less nu.

Gillar