Ni slösar er tid.

Postad i: Patetiskt!

Godmorgon på er!
Nu är det dags för ett inlägg som jag egentligen tycker inte borde behöva bli av MEN problemet är att jag inte längre orkar varken pm, snaps eller att folk stör mig på bussen/stan eller liknande.

Jag har inte problem med att någon stannar upp mig och nämner bloggen, någon text eller bilder. Det jag har problem med är att några stycken som mina ex varit otrogen mot mig med följer mig överallt och frågar ifall vi ska umgås, ifall vi ska hänga ut killen, att den är svin osv.

Visst det är ju svinigt men jag tänker att de också är LITE konstigt att komma och berätta 1-2 år efter man gjort slut också. Att ba stanna en på bussen och säga ”du du var ju tillsammans med blabla, jag låg med honom då. Vågade inte säga någonting ifall du inte skulle tro mig.”

Varför hitta ryggraden så långt efteråt? När någon har gått vidare och liksom inte alls bryr sig längre? Sen att någon skriver och vill att man ska börja hänga ihop när de enda den pratar om är exet? Förstår inte alls vad som är mening med de?

Med detta inlägg så vill jag bara säga att mina ex är mina ex. Jag hatar ingen utav dom, helt ärligt har jag förlåtit dom allihopa. Förut var jag väldigt hatisk osv men sedan jag träffa min nuvarande pojkvän så har jag lärt mig att jag inte behöver vara så arg och långsint. Jag har ju liksom inprincip allt jag kan önska mig nu förutom drömjobbet men jag hakar som inte upp mig. Jag ser inte ens exen som mina ex, dom är liksom en glömd historia. En del har jag ju självklart gjort roliga saker med, det är liksom inte att jag vill vara elak men jag har fått ett sjukligt gravidminne och dessutom mer glädje i kroppen så jag känner inte att jag behöver älta gammal historia. Skönt också då dom flesta ex skaffat nya tjejer och även om jag varit vän med exet så har inte nya tjejen gillat de för man kan tydligen inte vara vän med ett ex.
Konstigt och kontrollerande att vissa människor tänker så, verkligen.

Hur som helst så är dom glömda kapitel och vem som helst får gärna prata med mig men om det är de enda ni tänkt prata om eller riva upp så behövs det verkligen inte. Ni slösar eran tid. :)

Gillar