När jag börja blogga

Postad i: Vardag.

Ungefär när jag var 12 år började jag blogga faktiskt på denna portalen fast den hette ju Nattstad då som en del kanske känner till. Det var inte bara bloggar här utan de var sida en del bara chatta med varandra. Ganska mysigt ställe tänkte jag och fastnade väldigt hårt för nattstad. Dela troligtvis med mig utav skolan, Sims, saker jag var irriterad över och musik om jag känner mig själv rätt HAHA!

Jag började nog blogga för att jag älskar att skriva, älskar att fota även om energin inte alltid säger ”YES NU KÖR VI” och de jag gillar allra bäst är att man får en speciell gemenskap. Några år senare i skolan var de en tjej som börja följa mig. Hon la brev i mitt skåp och hennes kusin kom förbi och lämna kuvert med brev och halsband osv i korridoren. De var ganska kul. Tror jag gick i 8an och hon som skicka brev osv gick säkert i 6an, kusinen i 9an. De var fett skumt ibland innan jag hade vant mig vid att hon gjorde så. Hon berättade massa saker om sitt liv och poängtera inlägg jag hade skrivit. De var en annan form istället för att kommentera. Hon starta en egen blogg pga mig sa hon men vet inte alls vad hon gör idag.

När börja ni blogga? Och varför? Om ni gör de.

Jag sitter här 11 år senare och tycker fortfarande om det. Älskar att skriva, älskar kommentarer, älskar att följa bloggar vilket är skit lätt här om de är samma portal dessutom. Ja vet inte men de känns bra att både kunna skriva om jobbiga/dåliga saker men också om de bra sakerna i livet. Vi var i skogen idag förresten. Jättefint väder och SÅ SKÖNT! Vi gick över 1 mil. Super duktiga barn vill ja lova. Benjamin åkte vagn men Léah hon traska. Hon plock blåbär och åt säkert hälften. Dessutom så hittade hon en larv som hon tog med sig en bit innan hon släppte ner den. De var en flicka som hette Leo manne tydligen.

Gillar