Mycket oklart.

Postad i: Vardag.

Nu börjar jag känna mig sådär stressad och värdelös igen. Jag hatar när känslan kryper på för det betyder att min ångest och min depression ännu en gång behöver byggas upp innan min självkänsla dalar i golvet.

Jag vet inte vad jag är mest arg på egentligen.. Är jag arg på den förbannade Coronan som sprids i världen eller är jag arg för att jag ärvt massa sjukdomar? Dom är jobbiga att leva med i vanliga fall men känns ju extremt mycket jobbigare när man känner sig ännu mer begränsad för man har småbarn och vem vet vad som händer om man får Corona? Det är ytterst osäkert vad som händer om jag får lunginflammation eller influensa så vad händer vid Corona? Kommer min kropp ta Corona som en lunginflammation, bättre eller sämre? Ingen vet.

Det enda läkarna säger är att LÅS IN ER TILL ALLT BLIR BÄTTRE. Men problemet är att jag får inga pengar för att gå hemma. Visst jag studerar men mitt csn tar slut. Jag skulle gå ut och jobba i maj men dom sa NEJ, vi tar inte emot riskgrupper eftersom de smittas mycket här. Du är välkommen när allt är över. Skönt att jag har jobb efter allt men nej, det känns inte vidare bra det här alls.

Jag måste tänka 7 resor längre nu. Planera allt och utgå ifrån de sämsta tänkbara. Nu har pojkvännen också ekonomi så de klart de löser sig ändå men de är ju som skönare om vi båda kan ha. Sen ja blev gravid har 100 käppar hamnat i mina hjul VERKLIGEN!

Csn Fucka ur och betalade ut 3 månader försent, mitt jobb fick slut på arbete, jag fick lämna ett jobb pga kraftiga allergier mot mögel och nötallergi, försäkringskassan klagade på att jag hade 4 dagar ledigt och förstörde min föräldrapenning... o nu när allt börjar ordna upp sig, min ena utbildning är klar och jag är redo för något nytt... ja men då kommer Corona och ba SÄTT DIG NER!!


Gillar