Musiken i.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Jag är fett seg idag. Har hamnat i de där underbara gravidnätterna där barnet sparkar konstant i revbenen, fötterna brinner upp utav värme och trötthet går över till övertrött.
Det vill säga... jag somnar efter 03.00 och går upp klockan 07. Jag är alltså inte speciellt duktig på att sova längre även om jag någon dag säger upp mig och sover som om de vore de enda jag kunde.

Barnmorskan har bett mig sova inprincip på sekunden då jag blir trött för dom ser inte att bebisen blir inne så länge till och sömnen behöver man lika mycket som järnet inför förlossningen.
Spännande!

Jag äter fortfarande min antibiotika mot lunginflammationen, snart slut på kuren och jag känner mig en del piggare vilket är skönt men hostar fortfarande en del.
Dock såg jag att för exakt ett år sedan låg jag på sjukhus i lunginflammation. Vad är oddsen för att man samma tid punkt 2 år i rad ligger med lunginflammation? Väldigt konstigt. Innan förra året hade jag aldrig lunginflammation, aldrig haft alltså. Sen tyckte läkarna att ”ja men jo, ta vaccinet mot lunginflammation för dina lungor orkar inte lunginflammation.”
Efter det åkte ja på lunginflammation bara några månader efter och nu andra gången, ett år efter.
Är det inte konstigt att jag ska behöva få de när dom envisats om att jag absolut inte kommer få de bara jag vaccinera mig? Men innan hade jag inte problem med de? Väldigt konstigt enligt mig.

För övrigt så börjar vi äntligen få lite ordning och reda på lägenheten. Sakta men säkert börjar saker hamna på plats. Det är lite små fix kvar men de mesta är borta.

Nä nu måste jag starta lite musik och börja plugga. Hoppas på att jag orkar fixa de här nu. Har ju så dålig ork nu när jag är sjuk MEN vem är jag att klaga. Skiten måste in och skolan tar då inte hänsyn till sjukdomar har man märkt.

Gillar