Mot läkare nr 2.

Postad i: Vardag.

Nu ska jag borsta igenom håret och borsta tänderna innan jag springer iväg till VC (vårdcentralen) för massa olika andningsprov.. Jag har ju fortfarande problem med halsen, de är smärtor i den men ingenting som smittar som tur är..
Var ju hos specialisten och fick slangar, kameror osv i mig vilket gjorde ont + det var inte mysigt och bedövningen dom la i näsan var obehaglig eftersom den bedövade hela gommen o allt..

Troligtvis är det iaf en magmuskel som pajjat efter jag hade navel piercing. Enligt läkarna så togs den fel + hade dåligt medel på sig så muskeln som går från höften över hjärtat har troligtvis blivit förslappad och enligt dom så "kan den bli som vanligt via träning eller operation." Jag får liksom inte ens träna.. Visst jag får göra situps och klämma ungen därinne men jag får inte träna eftersom min vikt sjunker bara jag går från soffan till köket.. ^^

Nä nu måste jag fixa så jag hinner i tid. Jävla andningsapparater och skit ska ju ta cirka 45 minuter med alla olika hjälpmedel för lungorna.
Jag skratta typ sönder min hals o mina lungor igår så vi får väl se hur mycket astma o skit man kan han när man kommer ut.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer