Morsning

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Vi for till mamma imorse då jag ändå behövde köpa nikotin på morgonen och tanken var att vi skulle fara ner på stan ihop men jag vet inte riktigt hur de blir med de eftersom jag fortfarande väntar på svar ifrån min Syo. Tanken var att jag skulle studera till undersköterska och börja nu den 9de men jag ångrade mig kan man säga och nu går mina studier mot att bli boendehandledare för människor med funktionsvariation. Det kan bli riktigt spännande och ifall jag skulle vilja ha titel för undersköterska så saknades bara något ämne!

Nu sitter vi iallafall och väntar på att mormor ska vakna. Lilleman har fått ren blöja, mat och fått rapa så han ligger mest bara och berättar om livet och äter upp sin fina tröja. Min stora älsklings tjej är på dagis, hon hade saknat mig så mycket igår så hon bara grät när jag kom. Pratade hela vägen hem om hur mycket hon saknat mig och att dagen var jobbig. Stackars tjejen då!
Idag är dock dag 2 på verkligheten efter lovet så hoppas det känns mer okej för henne idag. Hennes bästa kompis var sjuk igår men förhoppningsvis frisk idag eller snart! Då kanske hon glömmer av mig lite och kan koppla av med vännerna!

Annars vet jag inte riktigt vad som händer. Fick knappt sova inatt så har mysig huvudvärk på halva sidan utav huvudet och önskar mer att hela dagen bestod utav sömn. Uscha! Bjuder på en bild på min fina flicka!

Gillar