Morning sunshine!

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Idag for vi till mamma imorse, hon är inte hemma men min bror är ju det. Leah och jag är väldigt förkylda, hon hostar och är trött medan jag mår illa och har lite ont i halsen så därför tog vi en mysmorgon med stekta ägg, rån och lite te. Hoppas på att de onda försvinner! Hon börjar dagis imorgon egentligen men tror att hon får stanna hemma till på tisdag så att hon kan gå på onsdag, med lite tur!

Utöver de så är vi lite lagom trötta idag, det blev en relativt sen kväll innan jag somnade inatt. Klockan han bli 02 och sen vaknade jag var 20 de minut fram till klockan ringde vid 06. Börjar bli trött på dehär sömnproblemen.

Vår ventilation i sovrummet sitter ihop med grannarnas så det stinker ofta bränt hår/bränd hud så man tror att det brinner och dessutom skriker ventilationen så jävla högt och det är piss kallt. Jag kan verkligen inte sova där. Jag vill inte behöva sova ute på soffan i mitt egna hem för att ventilationen drar in dåligt lukt och ett galet ljud om nätterna... helt sjukt... dessutom har dom lagat vår värme flera gånger påstår dom men det är piss kallt. Vi har fått köpa till extra element, el brasor och värmefiltar. Dessutom så röker grannarna inne överallt, jag verkligen avskyr instängd cigarettrök. Det är ju skit vidrigt att folk röker inne i sitt hem och i bilar. Dessutom piss ont i lungorna gör det.
Vårt boende kostar mer pengar och mer psykiskt än vad hyran ligger på. Missnöjd något. #bostaden

Gillar