Mordhotad hemma.

Idag leker jag och barnen ute. Vi har klättrat i berg (snöhögar), lekt jaga, åkt pulka och rullat i snön. Dock gick jag in 2 sekunder ni vet för att släppa in sonen som hade bajsat. Vad händer? Jo 2 barn går fram till min 4 åriga dotter och säger ”Om du kommer nära oss så dödar vi dig.” Dessa grabbar är runt 7-8 år. Jag ska absolut tala med deras förälder men ville inte göra det när Léah var med. Hon blev jätte rädd såklart och sprang in och hämtade mig. Trodde på riktigt inte mina öron eftersom jag var borta så kort stund och vi var utanför oss. Utanför oss och i vårt hem ska alla känna sig trygg, speciellt mina barn.

Nej Huvva sånt beteende gillar jag inte. Fick förklara för leah att en del barn bara säger saker rakt ut utan att tänka och att det verkligen inte är okej varken för dom, henne eller någon annan.
Nej det på riktigt förstörde lite min kväll att hon skulle behöva känna sig rädd och jäklig nu. Hon sa såhär ”Dom kanske tror att jag har sjukdomen, de har jag inte men jag strunta i dom.” Så de var lite gulligt av henne men ja.. Hon blev rädd och inga barn ska hålla på sådär till varandra.

Gillar