Mjölkproteinallergi.

Postad i: Vardag.

Visst är man dömd till allt här i livet? Otur som få har jag men detta är ju inte säkert ännu utan idag börjar utredning ifall jag har mjölkproteinallergi. Det är ju som inte samma som laktos men dom misstänker mjölkproteinallergi nu eftersom jag tappar vikt, får svårt o andas till o från (jag har ju lungfibros men de blir som i luftrören på nå vis), konstant ont i magen och konstant illamående vilket är skit jobbigt för mig när jag hela tiden går runt och tror att jag ska spy även om jag inte gör det. Jävligt konstigt.

Jag lever alltså morgonen på havregröt för att undvika mjölkprotein och JAG HATAR HAVREGRÖT! Tycker det är så jäkla äckligt och måste dränka det i socker nu.. annars ska jag leta veganska produkter men de är inte så lätt för mig eftersom jag är allergisk mot inprincip allt annat (fröer, nötter, grönsaker och frukter) så hur tusan ska ja överleva ännu fler allergier? Det kommer ta stopp snart. Blä.

Hoppas ni sovit gott iaf! De har inte jag gjort direkt men ska strax städa i lägenheten och sen försök plugga lite. Sitter i kö till csn just nu dock men ”130” samtal före mig och sen ska ja kopplas till en ny kö så är väl framme om en timme säkert...

Gillar