Mitt tips för att ligga på topp!

Postad i: Vardag., Tips

Tjenare mors!
Idag är det alltså den 20de Maj och vi alla vet vad det betyder... SNART ÄR DET JUNI!!
Dock tänkte jag faktiskt inte att vi skulle prata om sommaren i det här inlägget men självklart är det ju väldigt lätt att det blir så när man är så sjukt taggad på varma dagar, härliga människor och sena nätter. Ellerhur?
Dessutom vill man ju gärna ha uppe sin mobil för att kasta (inte bokstavligen) den åt alla olika riktningar för att lyckas få dom där perfekta sommarbilderna på alla sommarminnen man bara inte får glömma!
Vart tusan ska man göra av alla bilder? Vem ska man visa dom för? Självklart vill man visa hela världen hur galet kul man haft och det kan man faktiskt. Ifall man får mycket följare såklart.
Jag skulle rekommendera (ni kan klicka för att läsa mer, så förstår ni) --> FS DATA
För att skaffa egen domän, eget webbhotell. Asså det finns olika typer utav funktioner, prenumerationer osv. Alla vet att de kostar lite att ligga på topp och vet ni? Det är helt galet värt det. Några kanske redan använder det?
Hur som helst är detta ett STORT, FETT STORT TIPS ifrån MIG. Jag har ju som sagt en hel del följare och många frågar mig om olika tips och ifall jag kan dela med mig om saker jag själv tycker om osv och självklart kan jag det. Detta är ju ett utav dom!

Dom är väldigt trevliga både på mailen och ifall man ringer dom ifall man har frågor eller ifall det är något man inte förstår. Man önskar sig verkligen att få ligga på topp ifall man älskar sin blogg och då vill man ju få ut ALLT för pengarna och det får man absolut. Ingen tvekan om saken. Jag blev själv rekommenderad dom för ett tag sedan och ni vet hur jag är. Jag måste verkligen GÅ TILL BOTTEN men alla tips och allting. Min sökmotor ser ut som ett sönder skuret äpple på grund utav så mycket variation.. Men hur som helst så är jag själv så sjukt glad över att jag fann denna sida och tackar extremt mycket för tipset!

Gillar