Mitt jobb är?

Postad i: Vardag.

Vad jag ibland gör på jobbet är att mötas av någonting som inte städats, putsats eller rensats på länge. Jag sätter upp mitt hår, tar på mig handskar, plockar fram medel och trasor/skrapor eller annat beroende på vad jag kan behöva.

Ibland städar jag toaletter, ibland kök, ibland företagshallar, ibland storarum, ibland vaxar jag båtar, ibland putsar jag fönster osv. Målet med mitt arbete förutom de folk skulle säga ”lön” så är det att personen jag städar hos eller putsar fönstren åt ska känna sig nöjda och glada för att man gör de där som dom kanske inte hinner, orkar, vill eller kan göra.

Jag älskar mitt jobb faktiskt, jag trodde inte det från början men jag trivs bra. Nej de är inte alltid trevliga saker att göra och det är riktigt långtråkigt om man jobbat 10 timmar och sen måste komma hem och fortsätta städa. Någonting som även kroppen klagar på. Det är tungt arbete. En del tror att de är som när dom städar/fixar/putsar hemma men nej icket. Jag är visserligen ganska noga när de storstädas hemma. Damm ska bort, allt spritas, fläckar tas, dammsugning och moppning m.m men i man lägger verkligen hela sin själ när man springer ute.

Sanningen är väl att man egentligen aldrig vet vad man möts utav och de kan ibland vara rent, ibland väldigt skitigt.
Hur hamnade jag egentligen inom detta yrke? Jag började i Corona, jag hade sökt allt ja ha utbildningar inom m.m och de va svårt krisen så tillslut kom jag in här. En berg och dalbana ibland men ja trivs.

Gillar