Mina fina kycklingar.

Postad i: Vardag.

Har varit på lite dåligt humör de senaste dagarna. Har gått med konstant huvudvärk, yrsel och trötthet sen 1 vecka tillbaka och känner mig allmänt dålig. Jag har inte dåligt med järn efter förlossningen vilket hade kunnat vara orsaken men imorgon ska ja utredas för en annan sjukdom, jag blir så lycklig. Har redan 2 kroniska sjukdomar så varför inte en tredje? De är väl bara samla på sig så länge man lever ungefär. ^^

För övrigt så har grabben min jobbat hela helgen och jag har varit hemma med Benjamin, Léah & min lillebror Gakkas. Gakkas och Leah har lekt en hel del både ute och inomhus medan min sjukling, Benjamin.. Inte velat sova, äta eller ligga i sängen så bra + han har ju lidit utav magknip sen han föddes. Mest ropande på mig så jag har fått bära runt honom och tycka synd om honom. Det är tur lillebrorsan har fått hjälpa mig att leka med Leah när inte lilla Benji velat dela med sig utav mamma.
Mina älskade små barn! <3

Nä som sagt så ska jag utredas för en sjukdom imorgon, dock stack dom mig 13 gånger innan dom fick kalla in en doktor ifrån narkosen som stack mig för dom lyckades inte få blod utav mig så jag är lite nervös inför imorgon. Jag hatar ju blodprover, nålar o sådär och när dom trycker fel eller missar o sen ska sitta och gräva med nålen i armen. Vem gör så ens? Usch!..

Inväntar också svar ifrån f-kassan för o få veta ifall min mammaledighet har startat eller inte men dom är verkligen inte snabba. Blir så less.. blä!
Ska liksom plugga samtidigt som jag är mammaledig men då måste jag få svar ifrån något utav ställena tidigare men de får jag ju inte såklart. Riktigt sega myndigheter osv. När dom vill ha pengar så skulle man helst skickat 3 dagar innan brevet kom i brevlådan medan dom har en radie på ”när vi orkar, kan och vill.” Menmen ^^

Bjuder på en bild på min fantastiskt fina dotter Léah & min helt underbart urgulliga son herr Benjamin syrsa <3 Benji<3

Gillar