Min viktresa.

Hoppas allt är bara bra med er.
Jag tänkte att de är dags för ett ”start inlägg” om min vikt. Det är idag den 4e januari, jag vägde mig i förrgår, alltså den 2a januari och fick ett svar på precis 43.00 kg. Besvikelsen när jag trodde jag hade gått upp till 45 kg men men! I mars vägde jag 39 kg så de är ändå 4 kg åt rätt håll.

I år ska jag kämpa med träning och vikten. Träning är bara rehab träning och rörelser för fingrar, fötter, leder m.m för att hålla igång mig. Min sjukdom tuggar så mycket på mig just nu och utan mediciner lär jag inte klara mig mycket längre till om jag inte börjar någonstans.

Vikten blir som start för i år 43 kg och ska upp till 65kg. 45 kg brukar vara min fasta vikt. 50 kg har jag enbart vägt som höggravid så nu ska jag försöka ta mig förbi det och hela vägen till 65 kg. Jag har hellre lite extra än lite för lite.

Jag har alltid försökt gå upp i vikt, ALLTID. Så när jag hade gått ner till 39 kg så rasade en del utav mitt psyke i våras vilket gjorde de hela ännu värre men jag känner att jag är på rätt track nu.

Har ni bra tips på att gå upp i vikt? Jag kan som inte variera kosten så mycket eftersom jag är multiallergisk mot frukter, grönsaker, fröer och nötter.
Jag försöker träna in ärtor och majs (HAHA) så nu kan jag äta de relativt men annat har jag ännu inte börjat med ännu. #nouw30daychallage

Gillar