Min önskelista

Postad i: Vardag.

Nu är det dags tänker jag! Jag har sett att vissa andra bloggare börjat och jag fick även en tagg i ett inlägg att jag borde göra det här. Jag tänkte att det är SJUKT TIDIGT att lägga ut något sånt här och jag önskar mig aldrig någonting så shit vad jag måste kika runt undertiden. Vare sig vi vill eller inte så kommer tomten snart!

Jag ska nu lista min önskelista till tomten och enligt de inlägget jag blev taggad i så ska man skriva minst 10 saker man önskar sig. Sen om jag vill ha de imorgon eller inte det är nog egentligen skitsamma eftersom jag aldrig önskar mig någonting för livet tog julen ifrån mig så kör ja en liten ”de här hade väl varit Nice tomten”-lista. HAHA!

Min önskelista ;
1. En spegel. Jag vill ha en STOOR spegel, en helkroppsspegel alltså. Egentligen vill ja ha massa speglar till sovrummet men de vill absolut inte pojkvännen ha så jag får nöja mig med en spegel till hallen eller liknande, haha!

2. Saker till barnen. De viktiga för mig är att barnen får några julklappar, lite varm choklad, god mat, en fin dag OCH TOMTEN. Mina barn MÅSTE få växa upp med en tomte som hälsar på. Annars blir ja ledsen.

3. Pennor, papper, porslins muggar/tallrikar osv. Allt man kan måla på/med, med barnen och ensam. Jag älskar att måla o kladda oavsett hur mitt mående är och tusen gånger roligare om barnen får göra egna muggar/tallrikar eller teckningar. <3

4. Spelkonsoler Ofc. Inte så specifikt. Jag vill ha ALLA!

5. Oj asså jag har fått googla i typ 30 minuter nu. Det är extremt svårt de här men skulle tro att min femte önskning är värmesaker. Jag är så extremt beroende utav värme och har extremt mycket värk i kroppen 24 timmar om dygnet så värme är det bästa för mig helt klart.

6. Att få åka och träffa min familj, mina vänner och släktingar. Min älskade gamle moster <3

7. Att få bli frisk från allt.

9. Att mina barn får vara friska och må bra.

10. Ett hus, jag vill bo i ett hus.

Japp min önskelista är ingen vanlig lista alltså, den är så blandad för jag önskar mig aldrig någonting men blir man taggad av andra bloggare så de klart man försöker ändå.

Jag hoppas ni vill göra samma lista som mig och jag hoppas att ni önskar er någonting som faktiskt kan glädja er! Lycka till! <3
Jag tänker att jag taggar @epiicpink @billmans @liamsmamma

Gillar