Min önskelista!

Postad i: Vardag.

Oktober knackar snart på med virvlande fart och ni vet vad de betyder? Idag är det 3 månader kvar till jul. Vart tog detta året vägen? Hela året har varit stress.. Corona, min farfar har legat på sjukhus, farfar har förlorat ett ben, min gamlemoster som jag älskar över skyarna har cancer, min morfar, min pappa, min farmor Osv bor 100 mil ifrån mig och vi kan inte hälsa på pga Corona. Hela året har varit förstört, hela året har och är fortfarande stressat. Kommer de någon hjälp snart? Det vi fått veta är att kortison troligtvis kan rädda de sjuka men inte 100% säkert. Jag gick på kortison men slängde mina tabletter nyss Haha..

Nej men ett kaos år som jag nu tänkte att vi kan köra den årliga ”Vad önskar jag mig av tomten i år” det verkade tydligen vara ett omtyckt inlägg föra året trots att jag inprincip aldrig önskar mig någonting alls. Så vi kör!

1. Porslinspennor och all form utav porslin. Jag ÄLSKAR att måla men att få göra det med min dotter är fantastiskt. Min pojkvän är inte så glad i att måla kanske o sonen är ännu för liten.

2. Akrylfärg, man kan aldrig få för mycket.. haha!

3. CANVAS tavlor så man kan måååla!

4. Pengar. Det är alltid behövligt men jag hade tänkt ta körkort så att de.

Nu börjar det gå trögt i tankebanan eftersom jag egentligen inte bryr mig så mycket, är ingen som önskar mig saker men brukar försöka hålla mig till 10 punkter så vi försöker!

5. EXTREMT röd hårfärg från något märke som verkligen är RÖD eller RIKTIGT blå hårfärg från manic panic (manic panic blir dyrt egentligen. Burkarna är dyra, små Osv så har ni bättre tips på märken med bra blå färg så säg till!)

6. Jag vill bli frisk. Denna är ju rätt omöjlig men man tar varje chans man får att önska sig de!

7. Jag vill träffa min släkt.

8. En spelkonsol jag inte har! Helst retro konsoler.

9. Inredning till barnens rum. Kanske en matta. Faktiskt har jag funderat på eftersom leahs möbler blir vita om hon ska ha en rosa eller grå matta. Benjamins rum blir mörkare så tänker en mörk matta alternativt en bilmatta (helst av gammal modell, dom é finast) detta är något jag själv tänkt införskaffa men lite möbler är prio. Mattan skulle skydda deras rumpor lite ifrån kallt golv när dom leker. Haha!

10. Något att pyssla med som är spännande.

Yes det var lite trixigt att komma på. Jag önskar mig egentligen ingenting faktiskt. Utan nämner nog mest roliga eller nödvändiga saker Haha.

Har ni någon önskelista? Hört att tomten är generös vissa år! (Oklar målning på bild)

Gillar