Min lilla dag/kväll

Postad i: Vardag.

Hej sötnosar!
Mike Tyson (mammas kille) var här för en stund sedan men åkte efter några koppar kaffe och lite "kaffekakor" som egentligen är godis men... Jag dömer ingen, haha!
Vi hade ganska trevligt men helt ärligt så förstår jag inte hur han vågar sig hit när jag är så jäkla förkyld. Kan ju inte ens prata utan att de låter som om jag svalt en påfågel på tvären.. Haha!

Barnmorskan ringde och självklart så antingen la hon på eller så bröt de men har fått tid för att ta äckel blodprov igen.. Jag klagar alltid över dom där blodproven men seriöst.. Jag HATAR dom! Hur är det ens möjligt att folk får sticka en med vassa föremål? Skulle jag sätta en kanyl i någon på stan så är jag säker på att polisen knackar mig på axeln!
Haha skämt o sido, det är väldigt tur att folk utbildar sig till läkare och blir så pass bra att människor faktiskt kan få hjälp!
Utan läkare så hade jag bara legat här. XD

Vi har iallafall käkat lite mat och sen var jag tvungen att öppna osten mamma köpte. Jag skyllde på "Lillis kan ju inte öppna osten och om han ska ha frukost på morgonen så är det bra om vi öppnar den."
Slutade dock med att jag åt upp en hel del utav osten.. gravid + ost = sjukare craving än vanligt. Jag avgudar ost, vilken härlig prick som kom på osten! 😍👏🏻 #prästost ❤️

Jag ska faktiskt snart gå o lägga mig. Ska fylla upp ett vatten glas och sedan kanske ta en alvedon för att hålla febern lugn. Sedan blir det sängen, ska sova som om de vore det enda man kunde göra! Måste verkligen bli frisk innan fredag.. Annars åker jag ner ändå på mötet om jag inte är jätte förkyld!
Halsen är ju inte svullen nu, den bara kliar, svider och slemmar men har tagit bisolvon så jag hoppas helt enkelt på det bästa!

Gillar