Min dotter är helt koko.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Idag tänkte jag faktiskt dela med mig om saker som ibland får mig att fundera på hur min dotter egentligen tänker. Ett små roligt inlägg. Kan tänka mig att många utav er har barn som gör helt skruvade saker men som också kan bli kul att minnas?

Som idag t.ex så väcker hon mig och säger ”Pikkiz, skärp dig.” Sen absolut ingenting mer. Vart fick hon Mikkiz ifrån? Min familj kanske? Vad skulle ja skärpa mig med? Så många frågor men inga svar.

Leah har lärt sig ifrån barnkanalen att mammor är tjejer och pappor är killar så i affärer är hon noga med att peka och skrika mamma till alla tjejer och pappa åt alla killar.
Flera gånger har hon dragit tag i människors armar och skrikit ”pappa” ibland har dom någon tjej med sig som blir jätte arg så man måste förklara att hon blivit lite förvirrad över alla mammor o pappor på dagis, tv osv.

En gång blev hon arg på mig för hon ville stanna och leka så hon pekar på en utländskt mamma och skriker ”jag ska följa med mamma hem.” Som en kick under bältet, haha.. ^^

När man frågar ifall hon kan hämta t.ex DEN RÖDA BOKEN så snurrar hon förvirrat runt på samma ställe med händerna i luften och säger ”var är den?!” Oavsett hur mycket man pekar, förklarar eller säger ”den ligger där på golvet, ta upp den” så förstår hon ändå inte vad jag menar.

Leah blir fruktansvärt arg och ledsen ifall hon inte får krama sina dagisfröknar innan hon går hem för dagen. Riktigt besviken om dom glömmer.

Leah vill leva på GRÖT. Hon älskar gröt mer än jag älskar ost. Varje gång hon är hungrig eller vi ska äta så skriker hon ut ”ÄTA GRÖÖÖÖT!” Ibland är hon så inställd på gröt att de är svårt att få i henne den mat vi lagat. Igår åt hon dock 4 tacos och sen lite tacos utan bröd. Hon har en extrem hunger den ungen. Haha!

Vår granne har en lite speciell doft, hon är samlare typ och luktar ganska surt (tyvärr sant men en snällare skrift) och Leah håller alltid för näsan utanför när vi låser eller låser upp dörren och säger ”MAMMA DE LULTAR DIDDE GOTT! BLÄÄ”
Hon är väldigt söt när hon säger de. Hon är lite rädd för den grannen, troligtvis pga lukten och sa en gång till grannen ”Grannen inte äta mitt bajs!!” Helt förstörd var ungen. XD

Nog om allt tokigt en liten stund, hon är ganska tokig rätt ofta vilket är lite kul också. Ganska sött!
Men nu ska vi gå till tvättstugan och tvätta, sedan ska jag ta igång musik, ta disken och städa toaletten. Förstår att ni är väldigt avundsjuka... blä ^^

Gillar