Min dotter.

Postad i: Vardag., Deep shit, Mammas älskling

Ett sånt där älskar babbelinlägg som aldrig brukar leda någon vart. Hjärnan som bara pumpar fram ord som knappt skapar meningar.. Men det blir ändå som en lättnad även fast texten jag skriver inte alls är den jag tänker.

Jag har alltid varit en person som inte riktigt vet vad jag vill, vart jag ska och vad jag behöver helt ärligt. En fruktansvärt rörig person som nöjer sig med att vara i nuet eller i det förflutna utan en blick mot framtiden.

16/02-16 födde jag min underbara dotter. Det har varit en jävligt tuff resa genom livet, graviditeten, förlossningen, hennes vardag och resterande utav livet. Jag är typ dömd till örfilar varje gång ja gör någonting ja själv är nöjd med eller när jag är påväg någonstans i livet.
Hon visa mig vad jag var och är tvungen att göra, vart jag måste ta mig och varför det är viktigt att blicka framåt. Hon visar mig att alla, i olika storlekar har 1000 tals känslor som inte alltid är så lätt att förstå. I februari, mars och april i år så låg hon på botten i sitt mående, det måendet jag själv kände från 5-14 år och som sen kom när jag var 16,5 till nu.
Ledsen, rädd, osäker, depression, ångest, ilska, glädje, ja allt...

För er som inte har barn.. jag lovar att ”första kärleken” känns som en piss i havet mot när ens barn mår dåligt psykiskt. Så psykiskt dåligt redan som 1 år att den slutar äta, slutar leka, slutar försöka lära sig saker och bara vill bli buren 24/7 för att den inte längre vågar sitta själv på golvet, i sängen eller någonting. Någon som blivit livrädd för dammsugare, killar, lek osv. Fattar ni? Fattar ni hur många nätter jag legat med henne på bröstet, gråtit sönder och bett henne om ursäkt för allt hon redan råkat ut för... men sen att ens första kärlek kan ha orsakat smärtan hos ens barn gör det 57.000 gånger värre..

Hon har hjälpt mig så otroligt mycket. Hade det inte varit för henne så hade jag druckit alkohol för att glömma, haft ångestattacker konstant, legat i sängen och slösat bort mitt liv med fel umgänge.. jag vaknar varje morgon, ibland mer less än vanligt, mitt liv som består utav kaos just nu.. jag ser henne, jag kramar henne, hon pussar mig och jag känner mig hel igen.

Léah, min dotter.. hon är en krigare sen födsel och mitt livs hjälte. De bästa jag gjort i mitt liv var att bli mamma, hennes mamma.
#mamma #ungmamma

Gillar