Lycklig men trött.

Postad i: Vardag.

Idag var en obeskrivligt, knepigt lycklig dag. Har faktiskt inte mått så bra på riktigt länge och det är så sjukt underbart! :)
Idag städa vi lite men chillade konstigt nog mest, badade och gick o mötte mamma efter hon hade handlat. Hon köpte massa riven ost till mig då vi skulle äta tacos. Ost är ju konstigt nog det jag avgudar som mest nu under denna period utav mitt liv, det är lite knepigt eftersom jag gillade det redan innan denna period och då brukar man ogilla det, inte avguda det. :P

Nä nu ska jag krypa ner i sängen, imorgon ska jag upp vid 07.00 för att följa mamma till läkarn. Hon ska kolla stroke och cancer och jag med min ångest blir väldigt orolig och väldigt överbeskyddande så ja, jag följer med och ska veta ALLT. Hehe.. :)

Varit dålig på att blogga senaste dygnen men från början mådde ja bara skit eftersom människor inte slutade trycka på EN grej, mitt barn så jag vandrade helt enkelt över till ilska men nu har de släppt. Jag klarar mig själv, vi klarar oss och jag bryr mig inte ett skit om personen i fråga. :)
Jag är mycket lyckligare nu och allt vandrar bara framåt nu! :)


Godnatt :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer