Lite info

Postad i: Vardag., Patetiskt!

Här ligger jag i sängen. Har inte alls lust att resa mig ur sängen. Börjar bli så sjukt trött vilket är väldigt vanligt dels för att jag har lågt järn och dels för att jag böjar närma mig slutet utav graviditeten. Nu ska man ju liksom vila så mycket som de bara går!
Får bli små promenader varje dag, äta och resten blir nog vila som alla ger en tips på att göra inför förlossningen. Järnet tas innan jag ska sova men måste förbi Apoteket strax eftersom mina järntabletter ligger där o chillar. Har dock druckigt lite blutsaft nu men det verkar inte alls hjälpa särskilt mycket.. Man måste ju överdosera det sjukt mycket för att få samma effekt som vanliga järntabletter men det vill jag inte göra...

Iallafall så eftersom bloggen kommer bli lite stel när jag troligtvis inte kommer göra så mycket förutom möten jag måste gå på osv så tänkte jag faktiskt att jag ska köra en del tips, hiss o diss, åsikter, tags och annat skoj som ni länge frågat om. Jag har ju inte alltid ro till att varken blogga eller göra så mycket eftersom man är mycket trött eller vissa dagar mår man illa eller mycket möten osv. Då blir det lite färre inlägg men det kommer lösa sig! :)

Snart är det även dags för förlossning, har packat ner bebisens kläder, filt osv i BB väskan. Ska köpa lite nappar, flaskor, salvor, blöjor osv som saknas än så länge men det kommer lösa sig så småningom! Tänkte vänta till januari/februari kanske. Får se vad aurora läkaren säger i januari om förlossningen. Hon tittar ju på magen och hjälper även till med saker som min vanliga barnmorska bara fladdrar med vilket är tur! :)

Magen känns som att den har magsjuka. Alltså jag har ju inge illamående eller någonting sånt där äckligt men det känns som efter man kräkts hur mycket som helst och magen är "tom." Den känslan har jag gått med i några dagar och tydligen är det för att det börjar närma sig förlossning. Sjukt konstigt enligt mig?
Bebisen har tydligen vänt sig rätt (fixerat sig) så den är ju ganska beredd på att komma ut när som helst. Dock vill jag att det ska gå 6-7 veckor till.

Jag har faktiskt funderat på att sluta blogga om bebisen. Har spärrat familjen och vänner på information och även sagt att inga bilder ska komma upp överhuvudtaget på grund utav vissa människor. Äckliga människor helt enkelt, dom förstör ju för er som vill både läsa o se men what to do? Dom har jag egentligen fixat, har ju bara några möten kvar men är man sådär så slutar man aldrig tydligen :)

Älskar att bilden från när jag var typ 13 år fortfarande passar så extremt bra åt vissa människor. 👏🏻👏🏻

Gillar