Lite allmänt prat.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Nu är ju klockan ganska mycket och vi har ju varit vakna sedan 07 ungefär. Dock sov jag så jäkla dåligt inatt. Asså verkligen värdelöst!
Barn som höll på en gång i timmen ungefär o vaknade av att leah en vända satt på min huvudkudde och skrek, fick gå in med henne till rummet och bädda ner henne i sängen. Då låg hon o gnällde i sömnen resten utav natten. Jag ha redan så svårt o sova så varje gång ja blir väckt tar de typ 30-60 minuter o somna om vilket gör rätt mycket av natten. Sista gången jag fick springa runt var 06.15 så när jag la mig i sängen, vände på mig några gånger så ringde plötsligt sambons larm på mobilen o ja ba - VARFÖR HAR HAN STÄLLT KLOCKAN PÅ TYP 06.30?! Men de visade sig att vips så var klockan 06.45 som vi brukar kliva upp.

Tror att jag eventuellt lägger mig tidigare idag. Överlåter den sista nattningen åt pojkvännen. Känner att de inte riktigt är läge, iaf just nu att vara vaken så mycket. Får väl se ikväll. Just nu har jag migrän..

Imorgon ska jag till en bäckenspecialist som ska trycka rätt mitt bäcken, 7e kotan i ryggraden m.m vilket faktiskt inte känns direkt mycket men vet inte riktigt vart de är så de lär bli lite letande. Nä nu ska jag busa med min lilla kille och sen ska vi åka hem. Skulle behöva städa en del idag.

Gillar