Lekland, irritation, smärtor

Postad i: Vardag.

Godmorgon! Hoppas allt är bara dunder med er.
Här är det lite upp o ner faktiskt. Är inne i en form utav skov i kroppen just nu där min RA inte verkar vara det största problemet utan troligtvis har jag åkt på fibromyalgi utöver allt annat härligt jag har så 98% av dagen består utav smärtor och de många inte vet, dom som inte lider utav kronisk smärta är att med konstant smärta kommer trötthet. Jag skulle verkligen behöva sova en hel natt eller åtminstone 4-5 timmar men småbarnsliv + smärtor överallt är ingen bra kombo för varken huvudvärk eller sömn. Bara att bita i, antar jag.

Igår var vi på Leos lekland, jag, Benjamin, min mamma och Léah. Jag och Leah hade super kul. Hon älskar kanor men jag hatar dom så jag fick stå på sidan och heja på henne där men annars hade vi kul på studsmattorna, fotbollen och cyklarna. Vi var även i ”småbarns landet” där vi lekte att hon ägde ett café och jag köpte drickor. Jag fick köpa en jordgubbsdricka för 10.000kr. Den måste ha varit extremt god för den summan, Hahah!
Jag och min mamma körde basket och bandy emot varandra. Våra vinnar skallar drog nog igång, lilla Leah ville vara domare. Har ingen aning om vem som vann men trött blev man.

Nu sitter man här klockan 06 på morgonen med migrän efter 2 timmars sömn och smärtor i kroppen. Jag tänkte försöka ta en alvedon och kanske göra någon macka innan barna ska upp o fixa sig. Léah börjar senare idag och slutar väldigt tidigt så jag skulle tro att de blir en kaffe hos mormor med Benjamin. Beror nog helt på idag vad jag orkar.

Ska ha ett sånt där super snack med dagis igen. Hennes nya skor har försvunnit där. Hon har tappat mycket kläder där, en gång fick hon åka naken hem i overallen (i blöja) för att någon tagit hennes kläder undertiden dom torka. Då var det liksom -25 grader ute, vi fick mellanlanda hos min mamma o värma henne och kika ifall min mamma hade några kläder där. Hon hade ju endast för små kläder men de fick duga. Pojkvännen fick hämta upp oss i bil sen för hon frös ju så extremt mycket. Fattar inte föräldrar som tar ifrån andra barn. Det händer konstant på hennes dagis och man ba kastar tusen lappar i sjön. Hon hade valt dom här skorna själv. De va prinsessor på och sulan blinkar när hon går. Hon var jätte stolt över dom oså fick hon ha kvar dom EN VECKA. Tragiskt.

Nä nu blire o försöka äta någonting o ta alvedon innan mina fina små vaknar.

Gillar