Kriminalfall.

Postad i: Vardag., Deep shit

Det är så konstigt egentligen palme mordet har legat som på is i riktigt många år. Alla har vetat att de hänt men i perioder har det varit ganska tyst om det. Det är ett utav de största morden i Sverige och jag har alltid varit en person som följer olika kriminalfall. Jag har följt svartenbrandt, hagamannen (John Ausonius), lasermannen, örebromannen, fallet om Madeleine McCann, fallet om Bobby, Clark olofsson, Breivik, Leif Axmyr, fallet Anna lindh, Malexander morden (jackie arklöv), Anders Eklund, Thomas Quick, Peter Mangs, Christer pettersson m.m.
Mina lugna kvällar utav avslappning är fylld utav serier om mord, olösta fall osv. Jag tycker det är så jäkla hemskt men jag undrar så mycket, så många frågor liksom som inte riktigt får svar.

Nu lyssnade jag lite si o så på Palme mordet imorse, min dotter var på dåligt humör eftersom hon var trött och behövde få i sig frukost men så sitter man där och hör allt om Skandiamannen, Stig Engström som nu ska vara skäligen misstänkt eller vad man kallar det. Stig är ju avliden sedan år 2000 så det är svårt att knacka på hans dörr för att få mer klarhet, dessutom kan han inte åtalas. Jag har alltid haft en annan Teori om Palme mordet. Jag började alltså följa detta år 2004, när jag gick i 1an, ni förstår.. Jag har haft mitt ''intresse'' länge och satt alltid bänkad framför tv när Leif GW Persson syntes i Efterlyst. Hur som helst så har man hört Stig Engström i intervjuer från 1986, bara några månader efter Palme blev mördad. Han kan absolut vara skyldig men jag tror Hans Holmér som inte tydligen var bästa vän med Palme visste om detta. Han kanske inte sköt honom, han kanske inte planerade det men han tog på sig ärendet om Palme direkt det rullade in och där tog det mesta stopp. Mycket granskning, förhör, arbete har pågått men min magkänsla har säger att oavsett hur lite eller hur mycket så har han med dehär att göra. Kanske har han dolt nå bevis, kanske har han inte gjort de han vet att han borde. Svårt att förklara och det här är ju endast mina egna tankar och funderingar. Vem som helst kan ha skjutit palmé förutom Christer Pettersson för det tror jag inte. Han enligt olika serier/program om honom var intresserad utav olika kriminella och jag tror att han ville göra sitt namn stort. Golare har inga polare men samma sort kan uppmärksammas av samma sort. U feel me?


Må Palme och alla andra offer vila i frid, det vore såklart skit skönt om dom nu löst fallet och att det stämmer med Skandiamannen och att ingen annan var inblandad. Jag har inte sett klart allting om Palme, alla detaljer som släpps nu på morgonen m.m så det kan komma upp en del saker som jag inte vet som ändrar hur jag ser på de här fallet. Sett i grupper osv att en del tänker i samma bana som mig.

Utöver det så har dom ju KANSKE hittat förövaren till Madeleine McCann och att en annan tjej på 5 år ska ha försvunnit med samma förövare då han funnits på båda platser. Skit bra om dm får reda på att de är han. Åklagare verkar utgå ifrån att åtminstone McCann är död. Hon försvann 2007 och Inga år 2015 (hon är även kallad utav tysk media för Tyska Maddie då brotten är så lika varandra), JAG HOPPAS att båda lever därute någonstans, att ingen av dom lider, att någon hittar dom snart... Chansen är kanske inte jätte stor för McCann.. Kanske lite större för Inga... Mitt mamma hjärta gör så jäkla ont när jag ser de här fallen och andra fall som bobby osv MEN jag måste ändå följa det. Både bobby, McCann osv har jag faktiskt fått tårar i ögonen utav och varit tvungen att stänga av på netflix m.m för det gör på riktigt ont i hela mig. Stackars dessa barn som är så små, dom vill bara vara med de dom älskar, dom vill bara ha kul.
Jag har varit utsatt för misshandel, jag var fri annars men det är inte i närheten utav vad dessa barn fått/troligen fått vara med om... Jag vet hur mycket mitt LILLA kändes och att bara tänka tanken på hur fruktansvärt dom måste ha mått sista stunden oavsett om det var ett tragiskt slut eller om ''slutet är gott'..''


Alla dessa barn runt om i världen som utsätts för saker.. Jag är så jäkla rädd.. Jag hade inte klarat att sitta här om det hände mina barn.. Jag hade nog gått loco på allt och alla tills jag fann svar.. '' de försvårar utredning'' ja men en del fall verkar inte lösa sig.. En del fall verkar bara stanna vid ''förjäkligt'' och sen är det tyst.. Vad gör man som förälder? Vad gör barnen? Försöker dom rymma? Hur mycket skriker dom efter sina föräldrar? Kämpar dom emot? Är dom trasiga? Följde dom med männen frivilligt för att dom blev lurade på något vis? Nu vet ju vi/jag att McCann försvann ifrån sovrummet utomlands där syskon sov. FRUKTANSVÄRT!!


Följer ni något kriminallfall? Något ni tycker är riktigt hemskt?

Gillar