Kommer få utbrott snart..

Postad i: Vardag.

Börjar bli lagom irriterad.. Värkarna har hållt på sen jag vakna vid 04-05.00 imorses, jag blev bedövad med salva i armvecken vid 11.00 för att ta blodprover och annat, ctg sattes som förvärra mina värkar, aurora möte klockan 11.15. Alla läkarna springer in i varandra och in på mötet jag har.
Blodproverna sköts upp till efter aurora läkaren var här men dom skulle tas direkt efteråt men blev istället 5 timmar senare när mamma fråga vafan dom höll på med.. Då hade ju självklart hon som skulle ta proverna gått hem och en ny läkare hade kommit som inte förstod hur den första kunde glömma mig.. Mitt i aurora samtalet så sprang aurora iväg o hämta ett block o en penna åt mig.. Då rusar en doktor in och ska kolla ultraljud vaginalt på mig så jag blir tvungen att försvinna ifrån aurora innan hon kommer tillbaka och allting blev sjukt stressigt.. Fy vilken jävla dag.. Glad att jag fick duscha imorses iallafall för nu har jag ingen ork kvar..

Mamma har skällt på alla läkare som går + hon har kört runt mig i rullstol idag för att jag inte får gå men ändå tycker dom att jag kanske ska hem imorgon ifall jag inte fött. What?

Jag måste försöka hålla mig vaken en stund ikväll så jag sover relativt länge så att mamma har en chans att komma in ifall de dras igång. Jag vill verkligen inte göra det här själv, haha!

Har fått alvedon mot värken och har ätit lite precis så nu ska jag ligga med en rispåse på magen och älska livet 💪🏻❤️

Gillar