Kö, bm, blä

Postad i: Vardag.

Ligger i soffan efter att ha varit uppe och rört på mig, skrivit på papper och plockat lite. Nu nästa vecka när jag ska till BM (Barnmorskan) så måste jag sätta fart på dom allihopa eftersom jag måste få ut tabletter jag kan äta under graviditeten. Det är tydligen ett jäkla krångel på sjukhuset i Skövde vilket jag egentligen vet sen redan 1-2 år tillbaka men nu har jag gått halva graviditeten utan tabletter och mina leder börjar ta stryk som tusan. Knän, fötter och fingrar svullnar alltid lagom till 15.00 och sitter i, ibland sitter det tills jag somnar och ibland sitter det i ungefär en dag eller två. För ET som inte vet.. Det gör ont och det blir svårt att röra sig.

Ibland är värken så extrem så jag bara vill ta mina gamla tabletter men då riskerar jag mitt barns liv så frågan är ju varför sjukhuset inte hjälper mig? Dom vet att det är prio 1 och att det är ganska allvarligt med någon som har detta eftersom vi riskerar en jäkla massa på de här.. Jäkla skit människor.

Ska försöka se om jag kan sätta mig i en kö direkt nu men det är jäkligt svårt att få tag i folk. HATAR dom här samtalen när man verkligen inte kommer någon vart heller.. Funkar inte detta samtal så blir det överdrivet prat hos barnmorskan med massa gnällande, haha..

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer